Nous reptes, noves il·lusions: bon any 2019!

Tot just acabem d'encetar l'any 2019. De propòsits, n'hi ha un bon munt a la saca; no sé si tots es podran acomplir, però si més no, s'intentarà. El primer que li demano a aquest nou any és salut, la clau de tot i ànims per continuar lluitant per un munt de causes que ens envolten. Caldrà molta força i molta paciència per lluitar, pacíficament i sense aturador per l'alliberament nacional, per fer per fi realitat la República Catalana. Sense ella, malauradament, no aconseguirem mai l'alliberament de les preses i els presos polítics catalans, així com el retorn de les exiliades i exiliats per culpa de la repressió del règim franquista que mana a l'estat espanyol. 
Una nova República serà també un nou escenari per una societat més justa, més solidària i amb uns mínims de benestar per tothom.
Ens cal treballar també a nivell internacional, amb la solidaritat internacionalista com a bandera per ajudar a qui més ho necessita. Cal plantar cara a l'oligarquia que mana al món, els que ens volen guiar com titelles... i això és feina àrdua i llarga, que no s'aconseguirà en un any, però en cal conscienciar. Com també cal conscienciar de que ens estem carregant el planeta i cal que hi posem fre en breu!
A nivell personal demano salut per tothom... i moltes energies per poder conèixer món i aprenent de tot i de tothom! Molt bon any 2019 a tothom!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Hivern", un poema de Miquel Martí i Pol

Un poema de Joan Margall, "L'aufàbrega"

"Un sonet per a tu" de Miquel Martí i Pol