SABATES (I) (un conte)

Sóc un senyor de mitjana edat, un d’aquells que et podries trobar pel carrer, al metro, a la xarcuteria, etc. M’he decidit a penjar aquest post en aquesta web relacionada amb el món de l’erotisme per si hi ha alguna senyora o senyoreta que fos capaç de corroborar les meves idees sobre les dones i les sabates. I és que tinc una afició desmesurada per aquests elements que amaguen els peus, els fan més esvelts o deixen entreveure una part dels dits, segons com siguin les sabates. Molta experiència sexual amb les dones no he tingut: només he pogut endinsar l’eina que porto entre les cames en els cossos de tres dones diferents, a més del de la meva estimada senyora, a qui, malgrat les escalfors que a vegades em sobrevenen i alguna oportunitat que altra, mai he posat les banyes de moment. Bé, vaig al gra. No sé si per influència de la literatura,  d’idees preconcebudes, del cinema, de la meva imaginació o bé tot alhora, sempre he pensat que el calçat de les dones està molt relacionat amb la manera com els hi agrada comportar-se en la intimitat i les coses que els hi agrada fer. Aquí us deixo una llista a on exposo les meves idees, tot i que segur que em deixo algun tipus de calçat. M’agradaria que algú m’ho refutés, confirmés, o expliqués!
-         Amb sabata plana: són com les sabates; planeres. Se saben adaptar a tot tipus de postures i accepten la majoria de jocs sexuals si no inclouen joguines. S’hi fan, però són poc entusiastes. La seva postura preferida és el missioner.
-         Dones amb talons d’agulla: les més ferotges. El fet de lligar l’amant i tapar-li els ulls les posa a cent, s’humitegen ràpidament. Els hi agrada mamar-la més que no pas que els hi llepin l’entrecuix per acabar. Endinsar-se el penis mentre s’asseuen damunt del seu amant i cavalcar-los és la seva manera preferida per fornicar.
-         Dones amb ballarines: són molt delicades. Els hi agrada que les tractin com princeses i són reticents a posar-se un fal·lus dret a la boca.  En canvi, els hi agrada moltíssim obrir-se de cames i que comencin per llepar-los la part interior de les cuixes, notar l’alè de l’home mentre acosta el rostre al seu sexe i notar una llengua tèbia i suau que es passeja lentament, sense pausa, fins que arriben a l’èxtasi. Crec que la postura que més els hi agrada és de costat.
-         Dones amb talons més amples, no d’agulla: tenen similituds amb les dones que porten talons d’agulla. La diferència és que gaudeixen a parts iguals mentre fan fel·lacions o mentre els hi fan un cunnilingus. Quan un home juga amb el seu entrecuix, volen un ritme frenètic, una llengua afilada i espavilada. Gaudeixen molt amb la postura del gos.
-         Dones amb plataforma:  no suporten el sexe oral, tant si l’han de fer com si l’han de rebre. En canvi, es deleixen per què les penetrin i perquè els hi llepin els pits. Els hi agrada masturbar amb les mans als seus amants. Els hi agrada molt la roba interior amb puntes i encaixos.
-         Dones amb sandàlies tipus romanes: la seva pràctica sexual preferida és el 69. S’hi poden passar hores. No necessiten penetració per arribar al clímax. Abans de dibuixar el número, s’ho passen molt bé excitant el pitu del seu amant amb la punta de la llengua, amb les gemmes dels dits mentre elles es van tocant. Quan ja estan ben excitades, és quan opten per fer el 69.
-         Dones amb sabates d’espart: els hi agrada molt afegir joguines en les seves sessions de sexe. Aconsegueixen el plaer fàcilment amb l’ajut de consoladors. Són més de rebre que de donar. Prefereixen el coit abans que masturbar al seu company. En el moment de la penetració deixen tot el pes de la sessió de sexe al seu company però s’adapten molt bé al que ell vol.
-         Dones amb setvetes: els agrada una mica tot; lleugeres mossegades als mugrons, besos a l’entrecuix, fel·lacions llargues i finalment, coit dretes mentre mengen l’orella del noi. Són les més obertes a experimentar amb terceres persones, ja siguin homes o dones.
Esperant les vostres respostes, us agraeixo la vostra estona.
Signat: El sabater


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Hivern", un poema de Miquel Martí i Pol

Un poema de Joan Margall, "L'aufàbrega"

"Un sonet per a tu" de Miquel Martí i Pol