Costa Rica, dia 8: Parc Nacional de Manuel Antonio a San José (25 de març de 2015) (i IV)

El dia ha estat un no parar i després d’una dutxa reparadora, anem a sopar a un dels pocs restaurants del poble; escollim avui l’oriental i tinc l’ocasió de menjar uns deliciosos rotllos de primavera fets únicament fets de verdures fresques! I els fideus d’arròs també són boníssims; tot regat, però, amb una cervesa xinesa, la Tsingao! Després de sopar comprem cervesa Imperial, la més coneguda a part de la Plisner i ens la bevem al hostel, a on coneixem a una parella de nois francesos que han deixat la feina i es dediquen a voltar per centre i sudamèrica. Amb ells parlem durant una bona estona i resulta que tenim gustos musicals similars. Al final el cansament venç i ens acomiadem per anar a planxar l’orella en els preludis del final d’un viatge que no vull que s’acabi.
(La imatge correspon a la posta de sol a Manuel Antonio i el vídeo al colibrí que vam observar)





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Hivern", un poema de Miquel Martí i Pol

Una rondalla popular valenciana: el jove que volia córrer món i fer fortuna

“Jo soc aquell que va matar Franco”, de Joan-Lluís Lluís