Costa Rica, dia 8: Parc Nacional de Manuel Antonio a San José (25 de març de 2015) (i IV)
El
dia ha estat un no parar i després d’una dutxa reparadora, anem a sopar a un
dels pocs restaurants del poble; escollim avui l’oriental i tinc l’ocasió de
menjar uns deliciosos rotllos de primavera fets únicament fets de verdures
fresques! I els fideus d’arròs també són boníssims; tot regat, però, amb una
cervesa xinesa, la Tsingao! Després de sopar comprem cervesa Imperial, la més
coneguda a part de la Plisner i ens la bevem al hostel, a on coneixem a una
parella de nois francesos que han deixat la feina i es dediquen a voltar per
centre i sudamèrica. Amb ells parlem durant una bona estona i resulta que tenim
gustos musicals similars. Al final el cansament venç i ens acomiadem per anar a
planxar l’orella en els preludis del final d’un viatge que no vull que s’acabi.
(La imatge correspon a la posta de sol a Manuel Antonio i el vídeo al colibrí que vam observar)
Comentaris