Lanzarote (del 5 al 8 de desembre de 2015), dia 2 (6 de desembre de 2015): el parc Nacional del Timanfaya i el Parc Natural dels Volcans (i IX))
El camí no és
difícil, i a més, tenim la sort que no hi ha gaire ningú pels
voltants. Caminem un bon grapat d’hores i pugem als cràters; en
un, al costat, encara hi ha la casa d’alguns pastors. El paisatge,
també és bastant canviant. Pugem també al cràter de Caldera
Blanca i dinem allí. La veritat és que impressiona un munt,
l’espectacle natural és d’aquells de traca i mocador!! El
cràter, els voltants, tot una bellesa imponent. No fa molta calor i
tampoc molta fred, i per sort, anem ben equipats de calcat de tot.
Tot i que ens hi estaríem una bona estona més entremig del paisatge
àrid i feréstec, marxem, ja que el dia ja comença a decaure. De
tornada cap a l’apartament, ens parem a Tao a prendre un refrigeri
a base de “papas arrugas”, “mojo picon”
(http://recetasderechupete.hola.com/receta-de-papas-arrugadas-con-mojo-picon/419/)
i tambe formatge fregit, a més de “gofio”, un tipus de pa, tot
regat amb vi blanc de l’illa... Però la sorpresa arriba quan
demanem el compte. Tot i que per recomanacions ens havien dit que el
lloc era barat, en no ser habituals de la parròquia, ens n’adonem
que ens han ben engalipat. De tornada ens parem en un supermercat a
comprar queviures per sopar i esmorzar el dia següent i ja no ens
movem de l’apartament, tot cuinant, xerrant i bevent el típic ron
miel (http://ronmiel.es/ ) de les
Canàries!
(La imatge correspon a Caldera Blanca)
Comentaris