Costa Rica, dia 6: de Puerto Viejo a Cahuita i visita a Cahuita (23 de març de 2015) (i III)

Durant la caminada per la platja hem trobat a una turista italiana amb qui havíem coincidit també a Tortuguero i ens diu que hi ha un local a on fan música en viu cada dia. Anem a prendre una cervesa al bar del costat, però, i fem temps abans d’anar a sopar en un restaurant que fa molt bona pinta, i a on ens acompanya un noi local que hem conegut. Demano un casado (http://es.wikipedia.org/wiki/Casado_(plato)) , un plat típic que consisteix en arròs, frijoles, plàtan fregit, amanida i, en el meu cas, verdures cuinades amb llet de coco. Tot i que triguem una estona a ser servits, l’espera val la pena i tot i l’abundor del plat, me l’acabo. Amb la panxa a rebentar retornem cap a l’hostal a descansar unes horetes abans d’abandonar la costa atlàntica i anar a explorar la pacífica. Però m’ensumo, com així acabarà essent, que m’acabarà agradant molt més la part de l’atlàntic que la del pacífic!

 (La fotografia correspon a una papallona morfo que vam poder observar)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Hivern", un poema de Miquel Martí i Pol

Una rondalla popular valenciana: el jove que volia córrer món i fer fortuna

“Jo soc aquell que va matar Franco”, de Joan-Lluís Lluís