Recepta culinària
300 grams de sucre, 2 ous, un tronc de vainilla ben gruixudet, una mica de farina i fruites a escollir: maduixa, figa, taronges, peres, etc.
S’amassen els ingredients, primer a ritme lent, però a mesura que la pasta es va amorosint i estovant, cal augmentar -lo. Opcionalment es pot anar contornejant la massa i fer-li agafar diferents formes i postures. Per tal que aquesta prengui consistència, s’hi poden anar afegint uns polsims de sucre de tant en tant. Normalment, amb l’escalfor del frec dels diferents ingredients s’acaba produint un xup-xup, però cal seguir amb el ritme elevat per tal que es produeixi alhora la cocció. Després d’un temps variable de cuinat (això va a gust de qui practiqui la recepta), s’acaba el pastís amb unes quantes gotetes de nata líquida una mica tèbia. Que tingueu bon profit!
Nota: la menja resulta més apetitosa i agradable de fer si mentre es cuina s’hi posa una mica de música.
S’amassen els ingredients, primer a ritme lent, però a mesura que la pasta es va amorosint i estovant, cal augmentar -lo. Opcionalment es pot anar contornejant la massa i fer-li agafar diferents formes i postures. Per tal que aquesta prengui consistència, s’hi poden anar afegint uns polsims de sucre de tant en tant. Normalment, amb l’escalfor del frec dels diferents ingredients s’acaba produint un xup-xup, però cal seguir amb el ritme elevat per tal que es produeixi alhora la cocció. Després d’un temps variable de cuinat (això va a gust de qui practiqui la recepta), s’acaba el pastís amb unes quantes gotetes de nata líquida una mica tèbia. Que tingueu bon profit!
Nota: la menja resulta més apetitosa i agradable de fer si mentre es cuina s’hi posa una mica de música.
Comentaris
ara que m'havia emocionat..pensava ara l'evita ens escriurà una recepte d'aquells pastissos tan bons que fa ella!!!!!!
a veure si algun dia n'escrius un de veritat eh?!
mua