Nadals

S'apropa Nadal. Molts Nadals. El Nadal dels infants il·lusionats amb el cagatió i amb els Reis Mags d'Orient. El Nadal del creient que reviu el naixement de Jesús. El Nadal d'enyor que viuen aquells qui han perdut els éssers estimats. El Nadal de soledat d'aquells que no tenen res. El Nadal de tristesa dels qui no tenen esperança. El Nadal del consumisme desenfrenat per suplir materialment el regals que a vegades el nostre cor no sap o no vol donar. El Nadal de la hipocresia.
Jo només voldria que tot l'any fos com el Nadal més bonic: el Nadal de l'amor, dels desitjos de felicitat, d'alegria, d'amistat, de pau, de justícia, de generositat, de solidaritat, d'igualtat, de comprensió.

Comentaris

esterdementa ha dit…
Gràcies Eva per demanar aquest Nadal continuat.
Jo també el desitjo i comfio que mica anirà passant.

petons! A veure si ben aviat podem veure'ns!
Sento molt esta tant poc al teu costat.
esterdementa ha dit…
Però encara que faci dies que no ens veiem estem molt aprop. Ja ho saps!

t'envio un copet d'escombra amb molta delicadesa i amor perquè t'empenyi quan necessities energia i força per seguir.
Anònim ha dit…
hola evita!
acabo de passar una vetllada molt agradable amb tu, la pi i l'ester al teu piset i abans d'anar a dormir m'ha vingut de gust treure el nas pel teu blog...la conclusió a la que puc arribar és que ets un autèntica fada....sembres tendresa i bondat per arreu on passes....veus el món des dels ulls de l'amor i la fantasia....això només ho fa una fada com les dels contes...
bona nit princesa...

Entrades populars d'aquest blog

"Hivern", un poema de Miquel Martí i Pol

Un poema de Joan Margall, "L'aufàbrega"

"Un sonet per a tu" de Miquel Martí i Pol